Stránka 1 z 1

Re: XBOX ONE TV Tuner

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015, 17:06
od kremilek10
Chapu spravne ze muzu DVB-T (ted mam venkovni antenu napojenou do TV) napojit-vytahnout kabel z TV a zasunout do digital TV tuner http://www.xbox.com/en-GB/xbox-one/acce ... AP2f6MZkji a ten zapojit do XONE a dle tveho navodu mi to bude fungovat ? Kinect pak nasledne je schopen hlasove prepinat programy dle nazvu stanice napr. PRIMA, NOVA, CT1 atd. ?

Re: XBOX ONE TV Tuner

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015, 23:17
od waggon
ano, chapes to spravne

Re: XBOX ONE TV Tuner

PříspěvekNapsal: 29 pro 2017, 10:01
od Tomnamcoh
Ahoj , nevíte prosím jestli xbox TV tuner podporuje novou verzi T2 myslím to nové vysílání na které se bude přecházet . Díky za každou radu.
Jirka

Re: XBOX ONE TV Tuner

PříspěvekNapsal: 02 črc 2018, 19:17
od Stiglik
Tomnamcoh píše:Ahoj , nevíte prosím jestli xbox TV tuner podporuje novou verzi T2 myslím to nové vysílání na které se bude přecházet . Díky za každou radu.
Jirka


Ahoj, dneska mi dorazil USB TV Tuner pro Xbox ONE a po chvilce nastavování mi naladil i DVB-T2 kanály, celkem milé překvapení. Programová nabídka stále nefunkční.