Stránka 1 z 1

Assassin's Creed Origins

PříspěvekNapsal: 31 srp 2018, 21:30
od Matrix44
Ahojte, chcem sa opýtať na hru Assassin’s Creed Origins CZ. Niekde som sa dočítal že hra by mala obsahovať české titulky a MENU. Moja hra mi ponúka len české titulky. Ako je to teda?
A potreboval by som ešte poradiť ohľadom hrania. V hre sú vojaci alebo banditi, ktorí majú neskutočnú silu a nedokážem ich poraziť. Čo robiť?

Ďakujem Vám

EDIT: Menu sa mi konečne podarilo prepnúť do češtiny. Takže už len poradiť ako na na silných vojakov v hre :)

Re: Assassin's Creed Origins

PříspěvekNapsal: 03 zář 2018, 08:00
od WastingDouglas
vypni položku automaticky přizpůsobení levelu nepřátel. jinak ti co maji lebku jen tsk neporazis pri současném levelu.je treba počkat až budes mit silnější level. já sem dal vyssi obtížnost a některé loksce a vojáci jsou prkotina zabit a některý zase ne. samozřejmě pokud mas třeba level 25 a nepřátele 15 nebo menší tsk to je hračka. ze začátku nemáš hidden blade, je potreba se přesunout do dalšího místa v příběhu.

Re: Assassin's Creed Origins

PříspěvekNapsal: 19 zář 2018, 20:54
od Matrix44
Tak túto položku som nikde nevidel. Kde by mala byť?

A ešte by som potreboval radu ohľadom toho, že po jednej bitve mi padla životná energia len na jednu tretinu a už sa neobnovila. Skúšal som dokončiť misiu, ale nepomohlo to. Hrajem to už tak týždeň, ale je to otrava, lebo ma skôr dostanú. Keď som bol v gladiátorskej aréne, tak mi energia vystúpila naspäť hore, ale keď som opustil arénu, tak zišla opäť dola na jednu tretinu. Čo s tým? Ďakujem :)

EDIT: takže otázku 2 som vyriešil. Bolo to z dôvodu použitia "prekliatej" zbrane. Keď som si dal inú, tak sa životná energia doplnila na maximum.

Re: Assassin's Creed Origins

PříspěvekNapsal: 20 zář 2018, 12:23
od WastingDouglas
Jo to sem se taky divil. Ta zbraň ne extrémně silná. Nebo mám zbraň co kopie nějaký slavný a taky má nějaký effect. Myslím že prokletí.je to v nastaveni hry.

Re: Assassin's Creed Origins

PříspěvekNapsal: 24 zář 2018, 08:22
od Matrix44
A už som konečne objavil aj to nastavenie "automaticky přizpůsobení levelu nepřátel". Ja som to hľadal v nastaveniach pri spustení hry, a vtedy tam tá položka nie je. Objaví sa tam až keď spustím - hrám hru a potom sa prepnem do nastavení hry a už tam tá položka je. A ďakujem, pomohlo mi to.