Battlefield 4

Strhující technologie, která vám umožní ovládat hry vaším vlastním tělem. Návody, help a poradenství je zde pro vás!

Battlefield 4

Postby XanderxxxCage » 21 Jul 2015, 20:18

Ahoj,
lidičky pls pomozte mi...s xboxem nemám žádné zkušenosti...dosud sem trávil čas na pc.
Jde o toto...mám xbox 360 E a koupil sem originál hru Battlefield 4...jak jsem zjistil tato hra potřebuje hdd přímo pro xbox...zřejmě bez toho hru nespustim je to tak?Mám v xbox 30 gb flasku na kterou sem ze dvou medii nainstaloval HD obsah ale když hru chci spustit tak mi to píše abych se podíval na podporu xbox a nespustí se hra.Můžete mi nějak poradit jakej vlastně hdd patří do této konzole atd, atd?Děkuji moc za pomoc všem :-)
XanderxxxCage
Xbox nováček
 
Posts: 5
Joined: 21 Jul 2015, 20:13

Re: Battlefield 4

Postby waggon » 23 Jul 2015, 09:20

Primo do konzole se dava originalni HDD (existuje v provedeni 250, 320 a 500GB) vypada priblizne takto - http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=1184

Ale je mi divne, ze nemuzes hrat primo z flashky, i kdz ne kazda USB fleska splnuje parametry, aby z ni mohla byt spoustena hra (při jejím formatovani ti to však konzole oznami).
Kazopadne by jeden disk (asi DVD č2) mel obsahovat data, která je potřeba nainstalovat a DVD č.1 je pak jiz samotne hraci, které je volitelne instalovane (zpousteni z HDD)
Image
waggon
Xbox Guru
 
Posts: 1600
Joined: 18 Oct 2009, 18:11

Re: Battlefield 4

Postby XanderxxxCage » 23 Jul 2015, 16:58

Ahoj,
dobře díky zkusim tvuj postup...hdd zatim nemám...tak zkusim na flashku nainstalovat dvd 2 a zkusim spustit hru.Kdyby problem pokračoval ještě se ozvu.Každopádně zatim díky za tvou pomoc :-)
XanderxxxCage
Xbox nováček
 
Posts: 5
Joined: 21 Jul 2015, 20:13

Re: Battlefield 4

Postby XanderxxxCage » 23 Jul 2015, 21:39

Tak sem nainstaloval na flashku dvd 2 a pak vložil dvd 1 (hrací) po spuštění naběhne jen pozici stikem start hrát a hodí to hlášku že je potřeba doinstalovat potřebné 2 gb dat pro optimální hrací a grafický výkon a když to potvrdim tak to po mě chce uupřesnit kam instalovat a to je potřeba ten hdd a když dám zpět tak mi to hlásí abych vložil multiplayerový disk...nějak to nechápu systém instalování a spouštění her na xboxu :-(
XanderxxxCage
Xbox nováček
 
Posts: 5
Joined: 21 Jul 2015, 20:13

Re: Battlefield 4

Postby waggon » 24 Jul 2015, 06:38

BF je prave takova výjimka, u vetsiny her na X360 nic instalovat nemusíš, proste vlozis disk a hrajes. Muzes sice nainstalovat na HDD, ale to je volitelne, i kdz ja osobne mam kazdou hr nainstalovanou(lepsi vyraz je mozna nahranou) na HDD, konole je pak tissi, loadingy o chloupek kratsi a setris mechaniku.

„hodí to hlášku že je potřeba doinstalovat potřebné 2 gb dat pro optimální hrací a grafický výkon a když to potvrdim tak to po mě chce uupřesnit kam instalovat“ v této fazi si nemuzes vybratm ze chces nainstalovat na flashku? Pokud ne, tak je potřeba dokoupit HDD
Image
waggon
Xbox Guru
 
Posts: 1600
Joined: 18 Oct 2009, 18:11

Re: Battlefield 4

Postby XanderxxxCage » 24 Jul 2015, 15:24

Právě v této fázi to po mě chce hdd...na flashku mi to nedovolí instalovat...píše to že hardware je nepodporovaný...
No právě to sem si taky myslel...vložim disk a hraju...dost mě to zklamalo...právě proto sem pořídil xbox abych nemusel nic instalovat...
XanderxxxCage
Xbox nováček
 
Posts: 5
Joined: 21 Jul 2015, 20:13

Re: Battlefield 4

Postby waggon » 27 Jul 2015, 08:15

Zkus jeste jinou flashku, ale lepsi bude, kdz dokoupis HDD
Image
waggon
Xbox Guru
 
Posts: 1600
Joined: 18 Oct 2009, 18:11

Re: Battlefield 4

Postby XanderxxxCage » 27 Jul 2015, 15:47

Zkoušel už 2 flashky...obě mi konzole dovolí naformátovat bez problému...z obou dvd naistaluju HD obsam ale když jdu hru spustit pořád to píše, že je třeba hdd a na něm 2 gb místa pro lepší grafický a optimální běh hry...nechápu to možná někde dělám jen chybu i když tomu moc nevěřím.Mohl by si mi napsat přesnej postup instalace a spuštění hry?Nechápu to, snad nejsem tak blbej, že nedokážu spustit hru...díky :-)
XanderxxxCage
Xbox nováček
 
Posts: 5
Joined: 21 Jul 2015, 20:13


Return to KINECT Xbox 360 - info, help, navody

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron