XBOX ONE TV Tuner

XBOX ONE TV Tuner

Postby Cyclop66 » 20 Nov 2015, 11:05

Moje predstava jednoducheho zprovozneni USB TV Tuneru pro Xbox One se vcera rychle rozplynula. Tuner jsem pripojil ke konzoli, nabehl do konfigurace TV, nechal vyhledat dostupne kanaly a hned jsem si chtel spustit TV ale co to... cerna obrazovka. Zkousel jsem prohledavat znova a znova a stale nic. Nakonec jsem tedy zavolal Microsoft technickou podporu a ani ta mi s timto nepomohla. Tak jsem hledal dal kde je zakopany pes a nasel. Samozrejmne prvotni vec, aby s USB Tunerem slo pracovat je region. Zapomente na Ceskou Republiku, ta vubec nejakou konfiguraci USB TV Tuneru nenabizi. Musite bud USA nebo UK. Pak pres antenni vstup musite naladit kanaly. Pokud se vam to podari, musite jeste nastavit pod OneGuide USB - TV lineup - a tady je duvod proc jsem nedostal zadny obraz. Proste tam musi byt zadany existujici PSC na zaklade ktereho s vyberete lokalniho poskytovatele. Teprve nyni zacne fungovate OneGuide. Sice muzete zapomenout na aktualni prehled o vysilanych poradech, ale jinak je TV funkcni. Vyzkousel jsem i stream do telefonu MS Lumia 640 a jde to pekne.
Cyclop66
Xbox nováček
 
Posts: 5
Joined: 09 Nov 2015, 11:42

Re: XBOX ONE TV Tuner

Postby Tumca » 21 Nov 2015, 23:11

hele a co se stane když po nastavení přehodíš region z5 na ČR?
Tumca
 
Posts: 3
Joined: 21 Nov 2015, 23:09

Re: XBOX ONE TV Tuner

Postby Cyclop66 » 22 Nov 2015, 15:36

Tak vyzkouseno, nastesti nastaveni a funkcnost TV zustane.
Cyclop66
Xbox nováček
 
Posts: 5
Joined: 09 Nov 2015, 11:42

Re: XBOX ONE TV Tuner

Postby snoex » 09 Dec 2015, 15:26

Ahoj,

chci se zeptat jestli ti funguje i hlasove ovladani pres kinect
snoex
 
Posts: 2
Joined: 09 Dec 2015, 15:25

Re: XBOX ONE TV Tuner

Postby Tumca » 09 Dec 2015, 18:32

Ano funguje
Tumca
 
Posts: 3
Joined: 21 Nov 2015, 23:09

Re: XBOX ONE TV Tuner

Postby kremilek10 » 29 Dec 2015, 17:06

Chapu spravne ze muzu DVB-T (ted mam venkovni antenu napojenou do TV) napojit-vytahnout kabel z TV a zasunout do digital TV tuner http://www.xbox.com/en-GB/xbox-one/acce ... AP2f6MZkji a ten zapojit do XONE a dle tveho navodu mi to bude fungovat ? Kinect pak nasledne je schopen hlasove prepinat programy dle nazvu stanice napr. PRIMA, NOVA, CT1 atd. ?
kremilek10
Xbox nováček
 
Posts: 7
Joined: 29 Dec 2015, 16:57

Re: XBOX ONE TV Tuner

Postby waggon » 29 Dec 2015, 23:17

ano, chapes to spravne
Image
waggon
Xbox Guru
 
Posts: 1584
Joined: 18 Oct 2009, 18:11

Re: XBOX ONE TV Tuner

Postby snoex » 17 Aug 2016, 12:30

A vie mi niekto poradit ako to presne nastavim mam to uz od vianoc funguje to aj kanaly to najde vsetko perfektne do kenctu poviem co chcem aj to rozozna co chcem aj pozadovany kanal a potom ma to posle do prdele s chybovou hlaskou.
snoex
 
Posts: 2
Joined: 09 Dec 2015, 15:25

Re: XBOX ONE TV Tuner

Postby Tomnamcoh » 29 Dec 2017, 10:01

Ahoj , nevíte prosím jestli xbox TV tuner podporuje novou verzi T2 myslím to nové vysílání na které se bude přecházet . Díky za každou radu.
Jirka
Tomnamcoh
 
Posts: 4
Joined: 26 Dec 2017, 13:24


Return to Xbox One - obecná debata

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron