Stránka 1 z 1

Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 09 úno 2019, 16:03
od Vendulka01
Dobrý den, prosím prosím o pomoc. Přestaly nám fungovat tlačítka LB/RB. Máme tři ovladače a je to u všech stejné, takže to asi není rozbité. Vše je aktualizované a už si s tím vážně nevím rady :-(

Děkuji předem moc.

V.

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 10 úno 2019, 20:38
od waggon
A nespadly vam a nejsou pouze zaseknute?

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 10 úno 2019, 20:49
od Vendulka01
Ne, je to u všech stejné a to ten jeden je můj a mám ho úplně bokem, dál od dětí a i ten nejde. Není možné, že by byl špatný nějaký "software" nebo nějaké nastavení???

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 10 úno 2019, 22:50
od Peterek82
V cem ty ovladace zkousis? V jakem prostredi nebo v jake hre?

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 11 úno 2019, 07:53
od waggon
A nemas nahodou premapovane tlačítka joypadu?

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 11 úno 2019, 11:59
od Peterek82
To si, Jirko, nejsem jistý, zda se mapping nevztahuje ke konkrétnímu ovladači. Nebo myslíš, že je to na account v rámci setupu ovladače jako takového? Bez ohledu na použitý kus ovladače?

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 11 úno 2019, 13:59
od waggon
Pokud totiž premapujes joypad, tak se tohle nastaveni vztahuje na všechny, které se pod tvym uctem prihlasi.
Jina věc je, pokud by byl konkretni joypad prihlaseny k jinému uctu (v nasem pripade ucet B). Pak jeho zapnutim se automaticky prihlasi i zminovaný ucet B, který sice nemá premapovane tlačítka a tudíž bude fungovat normalne. Pokud se ale s danym joypadem přihlásíš na ucet A, pak bude rozlozeni tlačítek takove, jake ma nadefinovaný uživatel A.
Spis si nejsem jisty, zda jde „vynechat“ talcitko, tedy aby například X menelo zadnou funkci…

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 11 úno 2019, 15:06
od Peterek82
To taky z hlavy nevím. No, počkáme na feedback od Vendulky :-)

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 11 úno 2019, 20:24
od Vendulka01
Děkuji moc za reakce. Zkoušela jsem to ve více hrách - Minecraft, Colony.
Přemapovaná tlačítka - to nevím, jestli by děti nějak zvládly, ale zkusím se na to podívat. To je v tom nastavení ovladače a má tam být vše zaškrtnuto? Nebo prosím jaké políčko označuje to LB/RB?

Děkuji moc za rady a váš čas.

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 11 úno 2019, 21:17
od Vendulka01
Tak jsem to zkusila přemapovat a stále to nejde. Nastavila jsem to i do výchozího nastavení a také nic :-(

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 12 úno 2019, 11:08
od Peterek82
Zkouším Gúglit a narazil jsem na jeden návod, který lidem z Redditu prý pomohl :D zkus to:

http://i.imgur.com/hEAvsXE.png

Jinak už jsem narazil jen na návody, jak si to svévolně opravit

https://www.instructables.com/id/Repair ... RB-Button/

anebo doporučení pro odeslání do servisu/MS.

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 12 úno 2019, 19:11
od Vendulka01
Tak ten první link mi nejde vůbec a fyzická oprava - do toho se mi nechce, vzhledem k tomu, že chyba je u všech stejná a jeden z těch ovladačů je úplně nový - Od Ježíška :-(

Když zmáčknu to tlačítko LB/LB tak to říká něco ve smyslu "not on explor both test" nebo něco podobného :-(

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 13 úno 2019, 19:28
od Peterek82
V tom prvnim linku je obrazek rikajici: obejmete rty tlacitko LB/RB a silne fouknete.

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 13 úno 2019, 21:17
od Vendulka01
Děkuji moc za překlad :-) Určitě to zkusím, ale jak píšu, tlačítka fungují, jen nereagují a jen to hlásí něco ve smyslu "not on explor both test" nebo něco podobného :-(

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 17 úno 2019, 20:06
od Vendulka01
Tak mi to nedalo a resetovala jsem celý xbox a tlačítka fungují :D :D :D

Ještě jednou díky všem za pomoc

Hezký večer

V.

Re: Nefunkční tlačítko LB/RB

PříspěvekNapsal: 19 úno 2019, 14:58
od waggon
Diky za feedback