Klidne si me tez pridejte,kdo je novy,delal sem malou cistku&BAN nekterym lidem v seznamu,nesnasim totiz flesare

,jakmile zjistim,ze mam nekoho v seznamu,co ma flash,akamzite bez milosti mazu a ted mam momentalne jeste tak 3-4mista volna.nedavno mi dorazil Left for dead z USA,takze klidne zaparim.sem online vetsinou tak do 18:00 maximalne ve vsedni dny,problem nastava o vikendu,kdy vsichni zacnou parit batlafield 2 a ten ja nemam a ani nechci,prvni me nebavil,tak proc chtit dalsi a ja pak nema co a s kym hrat.ale rad bych zaparil:Army of two,Tenchu Z,Saints row 2,pokud vubec nekdy sezenu pocestenou verzi a nebude stat 1500,Rainbow six las vegas 2 je dalsi,co me nadavno dorazila z Kanady,mel sem domluveno s jednim,ale je ted najednou stale offline,asi dostal BANANKA.

seznam mych her je na mych strankach,ted uz pouze jako fotogalerie,protoze sem nechtene smazal celej seznam v textu.
http://www.wastingdouglas.estranky.cz/fotoalbum/fotky-vsech-mych-her-pro-xbox-360/ jsou tam i otazky a odpovedi+diskusni forum+navstevni kniha.na dotazy,jestli flesnu xbox neodpovidam,sem proti flesovani a nesnasim flesare,kteri upravou xboxu porusuji zakon o autorskych pravech,vim o tom svoje.